Podium

voor iedereen die iets wil delen over het Koorenhuis

Onderdeel van: koorenhuis.nl

Sluit je aan bij het Koorenhuis!

Twitter Facebook Flickr YouTube

Dans

Bij het Koorenhuis kun je kiezen uit een grote variatie aan dansstijlen: van theaterdans tot global dance. Naast workshops en diverse korte cursussen kun je intensieve jaartrainingen volgen in vrijwel alle dansstijlen. Kijk op koorenhuis.nl voor ons complete, actuele aanbod.

Dans is een podiumkunst. Naast trainen, is het maken van eigen dansen, presentaties en voorstellingen bij alle danscursussen een belangrijk
element. De training leidt tot uitbreiding van bewegingsmogelijkheden en verdieping van danstechniek. Als podiumkunst biedt dans mogelijkheden voor bijzondere communicatie met het publiek!

Gedurende het cursusjaar organiseert de afdeling Dans van het Koorenhuis diverse presentaties en voorstellingen in de eigen theaterzaal, maar neem je ook deel aan verschillende (dans)festivals in de regio Den Haag. Je kunt bijvoorbeeld komen kijken naar - of zelf deelnemen aan - één van de Danscafés of Thé Dansant van het Koorenhuis. Verder kun je diverse lezingen bijwonen en voorstellingen bezoeken.